Pommuvorm


Eilseks söögiks sai pommuvorm kuna üks õnnetu pommu oli mul külmkapis juba mitmendat päeva ja ootas söömist. Nagu pildilt näha, sai seda igavene hunnik. Võiks öelda, et vabalt 6-le sööjale. Inspiratsiooni sain Eva kingitud raamatust Italian and Pasta.

1 suur pommu
2 purki konserveeritud kirsstomateid
1 suur sibul
400 gr kanahakkliha
2 küüslauguküünt
peotäis värsket basiilikut
1 tl suhkrut
soola-pipart
natuke pizzamaitseainet
portsjoni jagu meelepärast pastat keedetuna al dente
mozzarella juustu
Viiluta ja soola pommu, prae mõlemalt küljelt. Valmista tomatikaste: pruunista hakkliha, sega sisse sibul ja küüslauk, hauta. Lisa tomatid, suhkur, maitsesta soola-pipraga. Ahjupanni põhja laota kiht tomati-lihakastet, kata pommuviiludega ja pane vahele pasta. Uuesti kiht pommuviile ja kogu ülejäänud kaste, kata pealt kas riivitud või tükkideks lõigatud juustuga, kuidas endal mugavam. Pane kogu kupatus 200 kraadini eelsoendatud ahju ja küpseta umbes 30-40 min.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *