Piprapada

Puhkus, juhhei! Vibra maha ja hääletuks. Kuigi ametliku puhkuse esimese päeva ilm oli pehmelt öeldes kehvake, oli mul sellest täiesti ükskõik. Natuke aega saab nüüd magada niikaua kui uni on, what a bliss. Söögiks keedus kaunaga. 3 portsjoni paja jaoks läks

300 gr broilerifileed
1 sibul
1 küüslauguküüs
ca 100 gr punaseid konservube
6-8 rohelist piprakauna
minimaisi
rohelisi ube, külmutatud
3 suurt tomatit
1,5 dl riisi
2-3 spl tomatipastat
vett, soola-pipart, tšillipipart.
Niisiis. Pruunista kanatükid kõrgel kuumusel, alanda kuumust ja lisa sibul ja purustatud küüslauk. Hauta veidi ja lisa siis minimais, piprakaunad, riis, oad ja riis. Pane vett potti umbes 4-5dl, piisavalt, et riis paisudes liiga kuivaks ei jääks. Hauta umbes 15 min ja lisa veeb konservoad, suurte tükkidena tomat ja tomatipasta. Maitsesta. Las podiseb veel max. 10 min, ja valmis ongi. Selline tulisem toit veidi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *