Banaanikook

Pirukalainel siin veidi. Täna õhtul tegin kaks pirukat, millest õnnestus üks ja millest siin pilt. Kusjuures, see pirukas polnud üldse plaaniski aga tegin, kuna tainast jäi üle ja õnneks päästis see ka õhtu.

Taigen:
3 dl jahu
150 gr võid
2 spl suhkrut
veidi soola
Täidis:
2 küpset banaani
200 gr light maitsestamata toorjuustu
1 dl maitsestamata jogurtit
2 muna
4 tl suhkrut
vaniljesuhkrut
peale raputamiseks demerara suhkrut
Taigna jaoks sega omavahel toasoe või, jahu, suhkur-sool
ja pane veidikeseks külmkappi. Suru taigen vormi ja laota põhjale banaanikettad. Vispelda omavahel toorjuust, munad, suhkrud, jogurt ja vala segu koogile. Raputa peale demerara ja küpseta 180 kraadises ahjus max 45 min. Kuuma pirukat soovitaks süüa külma vaniljejäätisega :)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *