Kanasupp? Nuudlisupp?

Või hoopis köögiviljasupp?
Meenutusi New Yorgist, kus ma ise ei käinud ja sarnast suppi anti. Oluliselt suuremas kausis. Oluliselt. Aga et seda suppi teha, võin ma rääkida kuidas seda peaks tegema ja kuidas ma seda järgmine kord teen, mitte kuidas ma seekord seda tegin. 3 suure portsioni jaoks oleks vaja võtta

kanafileed ca 200 gr
3 porgandit
pool suvikõrvitsat
umbes 200 gr spargelkapsast
samapalju hiinakapsast
1 leht munanuudleid
1 puljongikuubik, ca 1,5l vett, soola, küüslauku

Lõigu kana suuremateks õhukesteks tükkideks, vasarda hoolikalt ja viska keema. Keeda umbes 5-7 min, ja siis viska sisse kõik ülejäänud ained, lõigutuna just sellisteks nagu ise tahad. Keeda kuskil 4 min ja valmis supp ongi.

Idee on iseenesest selles, et köögiviljad veidi läbi keeta aga et nad krõmpsuma jääks hamba all. Vot. Mul seekord ei jäänud aga see ei täheda, et kehvasti maitses. Lihtsalt järgmine kord maitseb veel paremini.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *