Burger Time: M Premium

Burger Time on veits aega olnud teenimatult varjusurmas, aga sattusin jõulu eel miski sellise peale, mis lausa sundis kirjapulka haarama. McDonalds on viimased paar nädalat üsna agressiivselt reklaaminud oma uut “gurmeeburgerit”. Ilus foto mustal taustal, mis lubab ainult parimaid koostisosi – kiviahjus küpsetatud ciabatta, liha, juust, tomat, salat. Teoorias kõlab hästi.

Aga juba ostmine on üsna vaevaline. Mitte, et seda raske kätte saada oleks või midagi vaid ainult selle burgeri eest tuleb McDonaldsi letis välja käia €4.15. Jeps. Ainult burgeri eest.

Hea küll, kõik asjad mida lubatakse on olemas, aga “midagi pole puudu, midagi pole liiast”, rea kallal võib küll võtta. Aga alustagem saiast, lubatakse kiviahjus küpsetatud ciabatat. Kahtlen natuke, et igasse McDonaldsisse selline installeeritud on selle ühe burksi pärast, seega arvan, et see rida tähendab, et see sai ehk on kunagi kuskil samas ruumis olnud kiviahjuga, või on kellelgi tehasetöölistest see kodus olnud. Või sugulasel. Tekstuurilt on see pigem Hagari kukkel kui ciabatta, nätske ja väga saiane. Keegi vist oli seda küll üritanud röstida, aga isegi kodune röster oleks paremat tööd teinud. Muud vahelolevad asjad on standartsed, aga liha… Isegi sellelt pildilt võib näha kui kuiv ja pude see liha on. Ja asi ei ole selles, et burger vana oleks või midagi, pilt on tehtud siis, kui see veel soe oli. Aga see oli nii kohutavalt kuiv.

Ja siis tagasi “midagi puudu” juurde. Selle väga saiase ja kuiva lihaga burgeri vahel polnud ühtegi kastet. Isegi mitte “salakastet”. Kasvõi tavaline ketšup oleks selle natuke paremaks teinud ja mulle isegi eriti ei meeldi ketšup!

Iga saiast ja kuiva suutäit neelates käisid peast läbi kõik paremad burgerid – Kamahouse, Vesivärava rikkalik valik. Isegi Big Tasty või tavaline McDonaldsi juustuburger on sellest parem. Ja mõnda oleks saanud sama raha eest 2. Või isegi kolm.
Õudne!

1 / 5

You may also like...

3 Responses

 1. Ops says:

  Ka mina pean nutukooriga ühinema. Päris kummaline, kuidas sellist asja saab “premium” nimega ehtida kui asja aus nimi oleks “valus sitt”.

 2. Jüri says:

  Issand, ise sõin ka seda paska. Miks? Kuna McRib’i(ainuke põhjus miks seal “kiirtoidurestoranis” käisin) enam menüüs ei ole, ja pakuti seda.
  Asi on nii kuiv, et pärast seda võib tõesti valus sittuda olla.

 3. kaak says:

  See burger oli küll kohutav seedimisele, kõht valutas pärast selle söömist. Seal pidi olema midagi väga-väga rasvast, mis mulle ei sobinud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *