Krõbesaiad kalmaariga

See on üks hea ja kiire snäkk külalistele pakkumiseks ja muidugi ka endale nosimiseks. Just homsele pidulauale võiks see hästi sobida kui veel mõni hea suupiste mõte puudu on. Retsept on PeZi poolt nuputatud  ja praegu meie köögis suur hitt.
Konservitud kalmaari oleme leidnud Prismast.

1 tume ciabatta
1 kalmaarikonserv
5-6 kirsstomatit
paar tilka tabasco kastet
3-4 tl pestot
parasjagu parmesaniviile

Lõika ciabattast parajad viilud ja rösti need kas ahjus või rösteris krõbedaks. Nõruta kalmaarikonserv, haki kalmaar veidi väiksemateks tükkideks. Haki kirsstomatid vähemalt neljaks ja sega kalmaari ja tabaco kastmega läbi. Määri ciabattaviiludele veidi pestot, sellele pane kalmaarisalat ja kõigele krooniks parmesaniviilud. Neid on väga mugav näiteks köögivilja koorimisnoaga lõigata.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *