Lillkapsa ja rukola püreesupp

Tegin jälle suppi! Kohe suure laari, et natuke sügavkülma ka varuks panna, kui on vaja kiirelt üks lõuna välja võluda. Seda suppi on lihtne teha nagu ühte püreesuppi ikka, hea peale tööd õhtul kiirelt valmis visata. Sellest tuleb umbes 4-5 portsu.

3 väiksemat lillkapsapead
2 liitrit puljongit
100 gr rukolat
100 ml kohvikoort
3-5 tl mädarõigast (vastavalt maitsele)
soola

Murra lillkapsas õisikuteks ja pese need. Pane potis keevasse puljongisse, keeda umbes 10 min. Kurna, jäta alles vähemalt 1 liiter puljongit. Püreesta lillkapsas enam-vähem saumiksriga, lisa rukola ja lase minut-kaks kuumeneda. Lisa maitse järgi mädarõigast, soola, ülejäänud puljong ja koor, püreesta suppi kuni see on sametine.

Mmmm…
Ja ei ole ka valminud mitte ühegi tootjaga koostöös.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *