Täidetud kanafilee viigimarjade ja juustudega
Täidetud kanafilee ei ole eriti fotogeeniline roog, mida pildistada. Ja kanafilee ei ole ka just kõige huvitavam materjal, millest süüa teha. On jäänud ka mulje, et see pole eriti eelistatud tooraine professionaalsete kokkade poolt. Aga vahest mulle siiski meeldib seda teha ja süüa, kuigi seda on väga lihtne kuivaks küpsetada ja võrreldes näiteks koibadega, on sel ka oluliselt vähem maitset. Siis tulebki appi huvitav täidis.
2 kanafileed
4 kuivatatud viigimarja
2 spl pehmet fetajuustu
50-70 gr Saida juustu
Pane juustud ja viigimarjad köögikombaini ja purusta kuni täidis on ühtlane. Lõika kanafileed keskelt lahti, täida “taskud” täidisega ja kinnita puutikkudega. Riputa mõlemale fileepoolele soola, prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt ca. 5 min, kaane all.
Viimased kommentaarid