Krõbedad kanakoivad tüümianiga

Jep, jälle üks selline retsept, mida ilmselt vähemalt pooled teist kodus juba teinud on. Aga arvestades, kui maitsev see on, võiks seda ju ülejäänud pooltega, kes seda veel teinud ei ole, ikkagi jagada. Ja õhutada seda proovima. Rohelised köögiviljad on ideaalsed siia kõrvale. Ja proovi seda täna! Või vähemalt homme. Või siis kui isu tuleb millegi krõbeda, veidi võise ja mahlase järgi.

4 kanakoiba
1/2 potti värsket tüümiani
4-5 küüslauguküünt
1 spl võid
mitu sortsu oliiviõli
soola

Soojenda ahi 200°C-ni. Hõõru koivad soolaga. Haki küüslauk viiludeks ja aseta umbes pooled ahjupannile (ehk kanakoibade alla) ja sinnasamasse puista ohtralt ka tüümiani. Aseta kanakoivad nende peale, pane igale kanakoivale veel küüslaugu ja tüümiani ning tükk võid. Pane ahju ja küpseta umbes 20 min, seejärel tilguta üle oliiviõliga ja küpseta veel 20-30 min.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *