Krevetisupp

Krevetisupp ehk “peaaegu laksa, mis on imekiire teha ja meeldib neile, kellele meeldib hapukas-vürtsikas-soojendav kõhutäis. Peaaegu laksa sellepärast, et retseptis (Olive’st) antud laksa-pasta asendasin karripastaga kuna eelmainitud koostisosa kodus mul ei leidu ja ma pole kindel, kas üldse Tallinnas leidub. Kas on, kas keegi teab? Varuks endale heameelega koju kuna sellist sorti supid on meie ühed lemmikud.

riisinuudleid
400 ml kookospiima
400 ml puljongit
3 tl punast karripastat
200 gr krevette
100 gr idusid
rohelist sibulat
koriandrit
laimimahla
soola

Vala nuudlitele peale keev vesi ja riputa sisse veidi soola, tõmba kausile peale toidukile ja lase nuudlitel niikaua seista, kuni ülejäänud suppi valmistad. Kuumuta potis puljong ja kookospiim, lisa karripasta ja veidi soola, lisa krevetid ja idud, tõsta leem tulelt. Lase seista paar minutit. Kurna riisinuudlid, jaga kaussidesse ja vala peale krevetid koos leemega. Kaunista rohke hakitud rohelise sibula ja koriandriga, pigista peale veidi laimimahla.

You may also like...

3 Responses

 1. Pesukaru says:

  Tead, ma tegin pulma oksjonile väikse retseptikogumiku oma tavapärastest õhtusöökidest ja nii mõnigi siit sinu blogist leitud retsept leidis tee sinna kaustikusse :) Ja oleks see supiretsept vähe varem tulnud, oleks ka see ilmselt läinud.

  Jätkuvalt ikka väga tänuväärne blogi :)

 2. Kärt says:

  Tänud :)

 3. Triinu says:

  Laksa pasta võib leida M&S toidupoest ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *