Pikkpoiss kapsaga

Kõigile lugejatele vabandused, et nii vaikne olen olnud. Nii mõndagi on juhtunud vahepeal. Oli väike puhkus eelmine nädal, käisime Helsingis Linnanmäki lõbustuspargis PeZi suure juubeli ja vanaks saamise puhul ja veetsime mõned päevad maal päikese käes ja natuke tööd tehes. Üleeile sain teada, et on vaja hakata uut töökohta otsima ja eile tegin ära juhiload. Sündmusterikas, kas pole. Mõned väga toredad ja mõned.. mitte niiväga.
Aga vahepeal tegin Thredahlia retsepti järgi hästi mõnusat ja lihtsat ja soodsat pikkpoissi kapsaga. Täiesti üks-ühele, ok, tegelikult röstisibulat polnud võtta ja asendasin selle tavalisega. Aga sellest pole midagi, sest maitse oli ikkagi väga hea ja ja järgmisel päeval külmalt leiva peal maitses lihtsalt super. Hakkliha ja värske kapsa kooslus on oma lihtsuses nii kodune ja mõnus, et raske on sellest tüdineda.

You may also like...

4 Responses

 1. INGA says:

  VÄGA HEA RETSEPT!ÄMMAKESELE VÄGA MEELDIS1

 2. Kärt says:

  Rõõm on mõlemapoolne :)

 3. Pille says:

  Meie eilne ja tänane õhtusöök :)

 4. Thredahlia says:

  Tore kuulda, et maitses.
  See kooslus on ju klassika, olgu siis hautise, pikkpoisi või hakk-kotletina :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *