Vale-kiiev

Või siis kanarull. Kuidas soovite. Tahtsin tegelikult teha kiievi kotletti aga .. ma kartsin, et ei oska seda kana niimoodi ilusti kokku pakkida, et näeks ilus ühtlane tasku välja. Ja mu kartused osutusid tõeks. Muidugi pean tunnistama, et ega ma fileed ei kasutanud vaid hoopis kintsuliha. See paneerimine mumeelest on üks paras plätserdamine. Aga hea sai.

6 kanakintsu

Täidiseks:
200 gr kodujuustu
peotäis hakitud peterselli
1 küüslauguküüs
soola

Paneerimiseks:
2 muna
riivsaia
soola

Sega omavahel täidise koostisained, maitseta üsna tugevalt. Enne täitmist vasarda veidi kanatükke, täida ja kinnita puutikkudega. Paneeri kana, kastes rull esmalt lahtiklopitud munasse, siis saia sisse, siis uuesti munasse ja saia sisse. Prae pannil kõrgel kuumusel ühtlaselt kuldpruuniks ning küpseta 20 min 180°C ahjus.

Mõnusalt mahlane, küüslaugune ja natuke krõbe.

You may also like...

3 Responses

  1. Anonymous says:

    küüslauguküüs

  2. Kärt says:

    Huvitav, et ma seda juba mitmendat korda valesti kirjutan :P Varsti juba piinlik

  3. laiskus lämmatab says:

    Mina omakorda vabandan, et lasen end häirida asjadel, mis ei ole esiteks minu asi ja teiseks ei sega elu elamast. Ära pane pahaks. Mul ka piinlik oma õiendamise pärast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *