Soe salat

Natuke teistmoodi salat, kui ma tavaliselt teen. Soe salat kartuliga on mu to do listis olnud pikemat aega. Tegelikult tahtsin ma siia panna veel värsket spinatit, aga see nägi nii õnnetu ja närtsinud mu külmkapis välja, et ma otsustasin seda mitte lisada. Ja tegelikult tahtsin ma siia veel juurde keeta vutimune aga need ma lihtsalt unustasin. Aga rohkem põhjust millalgi uuesti proovida.

2 suuremat kartulit
1 suur paprika
peotäis kirsstomateid
ca 150 gr fetajuustu
ca 150 gr veiseliha (1 minutipihv)
1 spl pestot
soola-pipart

Koori ja lõika kartul, keeda poolpehmeks. Puhasta ja lõigu paprika, poolrösti ahjus. Soenda pann, prae kartulid läbi, segades sisse lusikatäis pestot ja maitsesta soolaga. Lõigu liha peenikesteks ribadeks, kuumuta pann ja prae kiirelt (ca 1 min) liharibad, purusta peale soola ja musta pipart. Serveeri nii, et feta jääks kuumade kartulite ja paprika vahele, siis saab juust veidi sooja.

Võib-olla oleks siia vaja mingit jogurtikastet, ma pole päris kindel. Kui spinatilehti või muud rohelist juurde panna, siis ilmselt mitte. Aga meeldis tavapärasest erinevalt kartulit süüa.

You may also like...

1 Response

  1. Anonymous says:

    Mhm, ma olen sarnast asja teinud ainult et viinamarju veidi juurde pannud, porrut ja mõned salatilehed vms.

    või siis liha ja kartul asendada pastaga ja tuunikalaga. pluss tilk mahedat majoneesi.

    emer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *