Krevetisalat

Üks kergelt valmistatav, krõmps ja mahlakas salat on mul tihtipeale vastuseks mõttele, et mida täna süüa teha.

1 pea jääsalatit
1 pott rukolat
peotäis kisstomateid
1 paprika
krevette, soolvees
kõrvisaseemneid, röstituna

Kastmeks:
1 dl oliiviõli
poole sidruni mahl
1 tl pruuni suhkrut
veidi soola

Säti salatid taldrikule. Sega kokku salatikaste. Puhasta paprika ja kuumuta kõrgel kuumusel paar minutit koos poolitatud tomatitega ja natukese salatikastmega pannil. Jaota taldrikule, lisa nõrutatud krevetid ja röstitud kõrvtsaseemned. Nirista peale kaste, serveeri kohe.

Ma armastan rukola kerget pähklist maitset, see harmoneerub suurepäraselt kas seedermänniseemnete või kõrvitsaseemnetega. Selliste salatite puhul meeldib mulle, et kõht saab mõnusalt täis aga kehal pole raske olla. Vastupidi, hoopis energilisem ja positiivsem on olemine kohe. Tervislikkuse positiivsest küljest rääkimata!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *