Lammas sibulaga

Ja teine ohver.
Peale maalt tulemist oli vaja natuke oma köögis ka mässata. Ehk siis lammas ootas kärsitult ahjupugemist ja mõned muffinid küpsetamist (nendest järgmises postis). Lambaga põhimõtteliselt sama lugu – võimalikult lihtsalt maitsestada. Panin ta siis sibulakasuka all, nii-öelda. Idee meeslemmiku poolt (jah, ka mulle tohutult meeldib see sõna, Thredahlia :) ) Soola-pipraga mõlemalt poolt kokku, 3-4 sibulat jämedateks rõngasteks lõigutuna peale ja natuke oliiviõli ka. 700 grammine tükk 200 kraadisesse ahju umbes 1,5 tunniks. Ja oh kui hea. Juurde koduseid tomateid mozzarella juustuga. Ja oh kui hea.

—————-
Now playing: The Gathering – Herbal Movement
via FoxyTunes

You may also like...

1 Response

  1. Thredahlia says:

    :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *