Uus välimus!

Kaua tehtud kaunikene võib seekord öelda küll veebikodu uue kujunduse kohta. Kogu au ja kuulsus kuulub loomulikult PeZile, kes kõik tegelased ja kogu kompoti välja mõtles ja paberile pani. Ja kogu selle veebinduse ette võttis. Kujundus on “küpsenud” juba mitmeid kuid, nüüd puhkuse ajal õnnestus lõpuks paariks päevaks koos maha istuda ja asi lõpuni viia. Loodan, et uus värviline ja lustlik välimus meeldib ning kohtume peagi uute maitsvate retseptide juures!

You may also like...

3 Responses

 1. Mari-Liis says:

  Nii lahe ja rõõmus on see uus kujundus! JA need 5 tegelast seal päises on muidugi super. Minu lemmik on kammkarp.
  Unistan ka juba tükk aega täitsa oma näoga uuest blogikujundusest, aga selliste oskustega kodust abiväge mul paraku pole…Ja oma hobi tarbeks kedagi selle tarbeks palgata oleks ka üsna tobe:) Võib-olla katsun ikka ise kunagi pusserdada, kui kunagi rohkem aega on. Sinu juures on küll väga vahva!

 2. Kärt says:

  Mari-Liis, aitäh! Mu lemmik on ka kammkarp :) Ja šokolaadikook ka muidugi…

 3. leoola says:

  väga lahe kujundus ja tõesti rõõmus ja lustlik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *