Sushi, esimene

Meie päris esimene sushitegu, minu puhul küll teine, sest esimest korda sain käe valgeks MoshiMoshi koolitusel aga sellest on juba tükk aega möödas ka. Veidi lopergused on aga see lisabki kodust tunnet, või vähemalt meeldib mulle nii mõelda. Kõige rohkem kartsin riisi valmistamist aga see õnnestus peaaegu täpselt nii et päris esimese isetehtuga olen täiesti rahul. Katsetame mõned korrad veel ja siis ehk kirjutan pikemalt ka, kuigi tegemise õpetust netist pole raske leida.

You may also like...

3 kommentaari

 1. kärt ütleb:

  Käisin ka seal MoshiMoshi koolitusel ja tegin nii nagu õpetati riisi tegema aga tulemus oli,et pott läks katki.Põhja alla tuli siuke mumm nagu.
  Kas sa tegid niiet ei tõstnud kordagi potilt kaant?

 2. Kärt ütleb:

  Jep, ma tegelikult ei teinud nende õpetuse järgi sest mul kadus see materjal ära aga ma leotasin, loputasin tükk aega ja siis keetsin kaant tõstmata 14 min.

 3. kärt ütleb:

  Ma tegin täpselt nende õpetuse järgi ja nad seal kohapeal tegid ka nii.
  Proovin siis ka nii nagu sina.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com