Rabarberi-beseekoogid

Sünnipäevaks! Nimelt oli mu kallil PeZil sünnipäev ja ma tegin ta palvel need koogid tööjuurde kolleegidele maiustamiseks. Kuna ma ise neid proovida ei saanud, siis ma oma kogemusi teiega jagada ei saa, aga kuulu järgi olevat koogid olnud täielik hitt ja isegi saledat joont järgivad preilid olid tõstnud endale teise ja ka kolmandama tüki. Retsepti võtsin siit, mustikad asendasin rabarberiga ning täidisesse segasin umbes 3spl purustatud/püreestatud värsket ingverit. Ühesõnaga, kui tahate muljet avaldada, tehke seda kooki!

You may also like...

1 Response

  1. Anonymous says:

    Jees, olid tõesti imehead koogid. Sõin 3 tükki, vaatamata sellele, et muidu eriline koogisõber pole. Vot nii. Teinekordki. Marion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *