Rabarbrikrõbedik

See on kõigile teile rabarberisõltastele! Retsepti leidsin uuest OmaMaitsest, muutsin seda ka veidi. Mõnus magusa ja hapu, külma ja kuuma kooslus.

ca 100 gr noort rabarberit (või niipalju, et kausikesed peaaegu ääreni täis saaks)
2 spl muscovado suhkrut
sorts apelsinilikööri
1 spl külma võid
2 spl täistera nisujahu
1 spl demerara suhkrut
serveerimiseks vaniljejäätist

Lõigu rabarber, jaga kausikeste vahel, puista mõlemale kausile peale 1 spl muscovado suhkrut ja veidike likööri. Pista eelsoendatud ahju, keskmisele kuumusele (180℃) ja küpseta umbes 12-15 minutit. Näpi omavahel või, jahu ja suhkur, puista rabarberile peale ja küpseta veel 12-15 min. Serveeri kohe suure jäätisepalliga.

Toredat nädalavahetust teile kõigile! Ja muidugi kõikidele emadele rõõmsat emadepäeva! (Soovin ette ära sest lähen ise kohe maale mitmeks päevaks mõnulema päikese ja hea söögi manu:))

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com