Ahjuröstitud tomat ja paprika

See vist päris see õige röstitud paprika küll pole aga kõrvalroana täitis oma eesmärki väga hästi. Need ahjuröstitud paprikad tehakse vist muidu lausa nii, et pealt nahk kõrvetatakse mustaks, puhastatakse ja alles siis tehakse neist midagi. Aga ma praegu ei tahtnudki teha nii.
Jagub kahele.

1 suurem paprika
200-300 gr kirsstomateid
1 spl pestot
soola

Lõigu paprika parajateks tükkideks, poolita tomatid. Sega pestoga, maitsesta soolaga. Rösti ahjus umbes 15-20 min, kuni tomatid-paprikad hakkavad osaliselt pruunikaks tõmbuma.

Sõime seda veiseliha minutipihvi kõrvale. Minumeelest sobibki hästi kõrvale pakkumiseks liha ehk siis natuke raskema ja rasvasema peategelase kõrvale.

You may also like...

2 Responses

  1. Pille says:

    Kärt, ma täitsa usun, et sedasi tehtud paprika on ka imehea. Aga proovi suvel kindlasti neid ahju omi – viiludeks, ahju, õli-maitseaineid peale. Pärast eemalda kestad. Jube hea oli, sõime niisama toidu kõrvale, leiva peale jne jne. Mmmmmmm….

  2. Kärt says:

    Kindlasti proovin ära, see täitsa plaanis :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com