Battle-mode, engage!

Kindlasti soovite tutvuda paar nädalat tagasi meie kodu”loomaks” hakanud kalaga. Ma tutvustaks teid lausa nimepidi – kui tal oleks nimi. Asi on selles, et siiani pole talle nime veel leitud. Kusjuures, tegelikult, oli enne teda veel üks kala, kellele sai isegi nimi pandud – Mull. Aga Mullil ilmselt polnud saatuseks meie juures elada, sest enne kui ma jõudsin teile teda tutvustada, tabas Mulli haigus ja ta kahjuks leidis oma otsa.
See punane isend on meie elutoas pesitsenud nüüd umbes paar nädalat, ja võiks öelda, et tegemist on väga elurõõmsa kalaga. Sordi poolest on ta Siiami tapluskala, olen näinud, et Tallinna zookauplustes nimetatakse neid ka hellitlevalt kukekesteks. Meie oma on väga elav, vahest tundub, et lausa eputav. Tänu oma eputamisele teenis ta mu käest ära hüüdnime Lehvik aga see nimi pole ka päris see, mis talle sobida võiks. Vahest vaatame tõtt ka. Võib tunduda, et kala on igavavõitu, eriti kui oled pidanud kasse või koeri või muid kärarikkamaid lemmikuid kuid kalal on ka oma võlu. Mina olen igastahes rahul. Päris kogu ilus pole ma pilti temast veel tabanud, ta on ikkagi väga vilgas ja enamus kaadreid, mis ma saanud olen, on lihtsalt üks punane jutt või udukogu. Eriti lahe näeb ta välja siis kui ta ajab oma krae puhvi, arvata võib, et see on mingi battle-mode või midagi sarnast. Igastahes, nimede ideed on teretulnud.

You may also like...

2 Responses

  1. Anna-Liisa says:

    kas ta ei ole siuke kala, kes teist endale sõbraks kõrvale tahab? osa kaladest pidi üksinda olles kurvastama hakkama.

  2. Kärt says:

    Ta on pigem siuke kala, et hammustab teisel pea otsast, eriti tesitel isastel. Kui emane ei meeldi eriti, siis võib sellel ka pea otsast hammustada :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *