Kassikas

Meil on nö. kodupoeks (kust saab SOS tarvikuid nagu nt. sink ja leib ja hambapasta ja vesi) üks suurepärastest Comarketi poodidest. Kutsume seda hellitlevalt Kassikaks. Kindlasti mõistate te, et suurepärase all mõtlen ma hoopis vastupidist. Vähemalt pooltel kordadest ei ole ma sellest poest saanud, mida vaja oleks ja olen omaette kirunud, et miks ei võiks ümbruskonnas asjalikumat poodi olla. Või siis et oleks autoga sõitmise oskus ja saaks kiirelt vuristada Selverisse või kuskile mujale. Aga pole ka seda. Selles muidugi ei saa peale enese kedagi teist süüdistada.
Varem, kui poe ees olid 2 pinki, istus seal alati mingi seltskond, mõnikord suurem, mõnikord väiksem. Aga kindel oli iga kord see, et seltskond eritas vähemalt kahte väga spetsiifilist odööri. Või et vähemalt üks laik midagi pidi alati seal pinkide läheduses olema, oli see kas veri või okse või midagi muud inimihust väljunut. Õnneks pingid suve lõpus likvideeriti ja härrad on oma peoga kuskile mujale kolinud. Tore, kindlasti pakuvad nad oma uues piirkonnas värvikat vaheldust ümbruskonna elanike argipäevaellu.
Poes on ka suhteliselt huvitav alkoholilett, saab soetada endale leopardimustriga likööre ja muud sarnast. Ükskord, kui me sealt tumedat rummi ostsime, oli vanahärra Turvamees pudelist niivõrd huvitatud, et võttis selle peale maksmist enda kätte ja hakkas uurima, et kui kange see jook õieti on, kas 70 kraadi või 35 või … Teine härra Turvamees on sellise lõbuskurva näoga, sobiks kindlasti Pierroti osatäitjaks. Lõbus pood nii seest kui väljast.
Aga paar päeva tagasi avastasin sealt ühed kummikommid, mille lahedat reklaami olin näinud MTV3’e pealt. Ja veel mõtlesin, et oh kui kahju, et neid Eestis ei müüda. Ja milline tore üllatus oli õhtul poodi piima järgi minnes. Truly Juicy, Truly Smoothy. Mujal neid näinud pole. Põhimõtteliselt täpselt nii head, kui paki peal välja näevad.
Selle pika jutu mõte oli tegelikult see, et halvas võib mõnikord leiduda midagi üllatavalt head.
Ilusat ebasinist esmaspäeva kõigile!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *