Konkurss ja supp

Ühel heal päeval jäi mulle ette Postimehes artikkel, et algab retseptikonkurss “Lihtne linnatoit”.  Et oodatud on lihtsad, kiired ja tervislikud road, mis sisaldavad köögivilju. Kuna ma kunagi ühelgi sellisel konkursil varem osalenud pole siis mõtlesin, et äkki seekord võiks. Sest olin just mõned päevad tagasi valmistanud spargelkapsa püreesuppi ja see tundus just täpselt sinna konkursile sobivat.
Retsept saadetud ja asi unustatud, sain esmaspäeval kutse tulla auhindade kättejagamisele Rakvere kohvikusse Puhkepaik. Tuli välja, et mu retsept sai ära märgitud ja ära tunnustatud. Nii et siinkohal tahaksin tänada Lääne-Virumaa Maavalitsust ja konkursi korraldajaid tunnustuse ja kingituste eest! Nimetatud suppi peaks olema saadaval mõned päevad Rakvere kohvikutes Puhkepaik ja Kurva Kodu, tõenäoliselt leiab sealt teisigi konkursil tunnustatud ja maitsvaid roogasid.

You may also like...

3 kommentaari

  1. anna-liisa ütleb:

    Oh, väga äge, õnne!

  2. Kärt ütleb:

    Aitäh! :)

  3. Marju ütleb:

    Väga äge! Mulle meeldivad ka sellised lihtsad supid. Igal juhul palju õnne sulle! Ja väga lahe, et kohvikud seda suppi ka serveerivad :))

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com