Salat hiidkrevettidega

Juicy!
Täiesti hea õnne peale leidsime poest soolvees hiidkrevette, soolvees! Muidugi kohe vaja ära osta. Ja salatiks teha. Tavaliselt kõik merelised asjad purkides ja karpides on äädikamarinaadis, seega maitsevad ka nagu äädikas. Ehk siis mitte nii nagu maitsema peaks. Seda võiks alati kontrollida, muidu pole suurt vahet, kas sööd äädikamarinaadis räime või sinikarpe.

1 pott jääsalatit
salatisibulat
mozzarella juustu
hiidkrevette
arbuusi
parmesani juustu
soola-oliiviõli
Lõigu ja sega omavahel kõik, va. arbuus, see lisa taldrikul olevale salatile juurde, muidu läheb arbuus soolaseks. Riputa peale värskelt riivitud parmesani. Äärmiselt mahlane, hea ja väga kerge salat.

Praegu kui on häid arbuuse saada, peaks seda kindlasti ära kasutama ja sööma võimalikult palju ülimagusat-mahlast-suussulavat arbuusi. Igatemoodi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *