Luksuslik hommikusöök

 

Viigimarjad on lõpuks meile jõudnud! Hakkasin neid otsima turult juba mõned nädalad tagasi kui nägin seda retsepti. Kuigi tavaliselt sööme viigimarju kuumutamata, kitsejuustu ja prosciutto/parma singiga siis see retsept, ütleme nii, kõnetas mind. Tegemist on tõeliselt luksusliku ampsuga, mina otsustasin seda süüa hommikuks kaerahelbepudruga.

1-2 viigimarja
2 spl mett
1 spl puhastatud pistaatsiapähkleid
maitsestamata jogurtit

Pane soojale pannile mesi ja viilutatud viigimarjad. Rösti neid mõlemalt poolt paar minutit, vala jogurtile peale ja puista pistaatsiapähklid peale.

You may also like...

4 Responses

  1. oks says:

    omg minestan kohe ära, bad case of drools. kust said viigikaid? mis hinnaga?

  2. Kärt says:

    keskturult, 6 euri kilo. aga kuulukad käivad, et baltas pidi 5.- olema

  3. Tuuli says:

    Ja Stockas oli 4,40 kg ning väga ilus kaup. Parasjagu purpursed ja kergelt vetruva koorega, nagu olea peab :)

  4. Kärt says:

    Novot, eriti soodne täiesti ootamatus kohas. Ei olegi enam nii lukskaup kui kunagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *