Spargelkapsa püreesupp

See supp peaks ideaalselt sobima neile, kes see nädal kampaaniakorras rohkem puu- ja köögivilju süüa üritavad või siis neile, kes seda regulaarselt ja aastaringselt teevad. Mulle meeldib mõelda, et olen üks neist viimastest. Kes samas aeg-ajalt nädalavahetuse käigus tarbib liiga palju võileibu, juustuküpsiseid, kebabi või, khm, alkoholi. Väikeseks kõhu- ja miks mitte ka meelepuhastuseks sobib see kerge lihavaba supp ülihästi.

1 hapu õun
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 suur spargelkapsapead
1 liiter puljongit
1 spl mädarõigast
soola
oliiviõli

Puhasta õun ja sibul, haki ja prae õlis klaasjaks. Pese ja tükelda spargelkapsas, kaasa arvatud kapsa vars. Viska sibula ja õuna hulka, prae natuke ja lisa kuum puljong. Keeda umbes 5 minutit, püreesta supp sauseguriga ja maitsesta soola ja mädarõikaga.

You may also like...

3 Responses

  1. oks says:

    isverjeesusmariiaterminaator, ma pidin just spargelkapsast guugeldama. tuli välja, et brokkoli on see :O
    a supi proovin ära:)

  2. Kärt says:

    mhm, olgem ikka korrektsed ;)

  1. October 13, 2011

    […] pole siis mõtlesin, et äkki seekord võiks. Sest olin just mõned päevad tagasi valmistanud spargelkapsa püreesuppi ja see tundus just täpselt sinna konkursile sobivat. Retsept saadetud ja asi unustatud, sain […]

Leave a Reply to Kärt Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *