Luksuslik hommikusöök
Viigimarjad on lõpuks meile jõudnud! Hakkasin neid otsima turult juba mõned nädalad tagasi kui nägin seda retsepti. Kuigi tavaliselt sööme viigimarju kuumutamata, kitsejuustu ja prosciutto/parma singiga siis see retsept, ütleme nii, kõnetas mind. Tegemist on tõeliselt luksusliku ampsuga, mina otsustasin seda süüa hommikuks kaerahelbepudruga.
1-2 viigimarja
2 spl mett
1 spl puhastatud pistaatsiapähkleid
maitsestamata jogurtit
Pane soojale pannile mesi ja viilutatud viigimarjad. Rösti neid mõlemalt poolt paar minutit, vala jogurtile peale ja puista pistaatsiapähklid peale.
omg minestan kohe ära, bad case of drools. kust said viigikaid? mis hinnaga?
keskturult, 6 euri kilo. aga kuulukad käivad, et baltas pidi 5.- olema
Ja Stockas oli 4,40 kg ning väga ilus kaup. Parasjagu purpursed ja kergelt vetruva koorega, nagu olea peab :)
Novot, eriti soodne täiesti ootamatus kohas. Ei olegi enam nii lukskaup kui kunagi.