Röstitud lillkapsas

See on tegelikult niivõrd lihtne, et retsepti sel õieti polegi. Samas lihtsad asjad on tihtipeale just need kõige paremad. Serveeri mõne maitsva liharoa või näiteks läätsekotlettide kõrvale.

1 lillkapsas
oliiviõli
soola
tilk sidrunimahla

Pese lillkapsas ja murenda õisikuteks, piserda oliiviõli ja tilga sidrunimahlaga. Lisa veidi soola, sega ja küpseta 200°C ahjus avatud vormis umbes 45-50 minutit.

You may also like...

2 Responses

  1. Mari-Liis says:

    noogutan kaasa, tõesti on maitsev. Me oleme varieerinud nii peekoni, sibula kui küüslauguga ja igatmoodi on kõik nahka pistetud. Ka lillkapsavihkajatele õnnestub niimoodi asi meeldivaks teha.
    Nüüd viimati kui ma kartuli-porrusuppi tegin (porru asemel oli küll sibul hoopis seekord) tõstsin neidsamu röstitud lillkapsa õisikuid taldrikusse supi sisse ja tead kui hea oli!

  2. Kärt says:

    See on hea mõte küll jah, supi sisse neid panna, tänud!

Leave a Reply to Mari-Liis Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *