Nädalavahetuse hõrgutised

Värvilised talumunad Bioteegist, kukeseeneomlett ja juba legendaarseks muutunud PeZi burgerid veiselihakotleti ja peekoniribaga.

You may also like...

2 Responses

  1. Mina, suur ja väike says:

    me tegime ka täna burkse. aga kanaga. mis juustu kasutate? kuidas teete kotleti? meil on järgmine projekt veiselihaga.

  2. PeZ says:

    Kotlett on väga simpel – veiseliha, üks sibul, küüslauku, üks muna, worchesteri või bbq kastet natuke, soola, pipart, chillit või tabascot kui maitseb :) kui koos ei taha püsida, siis natuke jahu ka. aga seda ei tasu teha mingi delikatesslihaga, siis jääb kuivaks,turuliha on vhea. kui tundub liiga rasvavaba, siis võib peekonit või põrsast ka panna.

    juust võiks võimalikult tugeva maitsega olla, räägitaks, et cheddar, a see siin nii kallis, siis oleme punast valio Goudat pannud.

    see on muidu väga hariv video: http://www.chow.com/stories/11635

Leave a Reply to PeZ Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *