Tatrapuder

Parima tatrapudru saab siis, kui see teha ahjus. Testitud. Prae soovitud kogus tatart õlis 3-5 minutit, puista ahjupotti ja vala peale vesi. Vett pane niipalju, et seda oleks natuke rohkem kui tatart ennast. Lisa soola ja küpseta 200℃ ahjus 15-20 min.

You may also like...

5 Responses

  1. Elis says:

    Polegi kunagi ahjus tehtud tatart saanud- hea idee, tuleb käsile võtta!

  2. Pesukaru says:

    Ja kõige parema saab puuahjus Nagu meil ajast aega tehtud on, mmm, ahjuga majas elamise rõõmud :P

  3. Eva says:

    Minul tehtud :) Maitses tõesti hää.

  4. Mari-Liis ( siit nurgast...). says:

    Täitsa õige jutt! Ahjus jääb tõesti sõmer ja jube hea maitsega.

  5. Ets says:

    Naiste jutt vöi asi. Selle ajaga küll puder valmis ei saanud. Jälle ikaldus. :)))

Leave a Reply to Pesukaru Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *