Südamesalat

Ma olen siin korra kanasüdametest juba kirjutanud, aga nende poolik pakk vedeles siiamaani mul sügavkülmas. Suur salatisõber olles üritan ikka uuemaid ideid välja mõelda või kopeerida. Äkki see meeldib kellelegi veel.
Jagub nagu ikka, kahele.

250gr kanasüdameid
1 punt tammelehe salatit
1 sibul (valge või punane)
3 muna
~200 gr külmutatud rohelisi ube
1 spl vedelat mett
näpuotsatäis cayenne pipart
soola, pipart

Keeda munad, vähemalt 7 minutit, jahuta. Puhasta südamed rasvast ja kelmetest. Hauta ube pannil ca 5 min enne, kui lisad kanasüdamed. Südameid liialt praadides muutuvad nad vintskeks ja kummiseks. Hauta ube ja südameid koos umbes 10min, lisa vahepeal mesi ja maitsesta soola ja cayenniga. Rebi taldrikule salat, viiluta õhukeselt sibul ja lisa oa-südamesegu koos praeleemega. Koori ja lõigu munad 4ks, jaota taldrikutele, jahvata peale veidi soola.

You may also like...

2 Responses

  1. leoola says:

    minule kanasüda väga maitseb, aga pole tulnud sellepeale, et salatit teha. Alati on olnud kaste.
    Teen teinekordki, salat tuli hea, ise panin veel idusid ka juurde

  2. Kärt says:

    Ma pole jõudnud neid kastmena jällegi proovida. Aga ükspäev kindlasti. Mumeelest on põnev selliste mitte-traditsiooniliste toiduainetega katsetada.

Leave a Reply to Kärt Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *