Muna peekonis

Üks tore hommikusöögi retsept ka vahepeal. Meil on kodus kujunenud juba kirjutamata reegliks, et nädalavahetuse hommikuti sööme mune, mingil kujul. Kas omletina või “kanapesadena” või lihtsalt keedetuna võileiva kõrvale.
See idee kui selline pole kindlasti midagi uut, ma olen üsna veendunud, et nägin üsna samasugust kuskil kokaraamatus kunagi, aga tõesti ei mäleta enam, kus. Võis olla mingi muffiniraamat. Aga midagi vahelduseks, ja korraga saab teha päris suure koguse kui peaks vaja olema.

soovitud kogus mune
iga muna kohta 1 riba ameerika peekonit
soola, musta pipart, tilli

Vooderda muffinivormi augud peekoniribaga, löö õrnalt sisse muna, nii et kollane sees katki ei läheks. Jahvata peale soola ja pipart, puista tilli. Küpseta 200°C ahjus umbes 15-20 min, sõltuvalt sellest, kui vedelat muna soovid. Pildil serveeritud marineeritud seente ja värske kurgi salatiga.

You may also like...

4 Responses

  1. Anna-Liisa says:

    hehee, ma nägin seda retsepti laste kokaraamatus, mille oma täditütre lapsele jõuludeks kinkisin :P

  2. Kärt says:

    Nonäed, nii lihtne, et isegi lapsed saavad hakkama! :)

  3. Evelin says:

    väga atraktiivsed:)

  4. Anna-Liisa says:

    ei tea, kas ta nii lihtne ongi, või noh, paljud retseptid olid seal sellised, et võib-olla ikka väga hästi lastele ei sobi, aga selle sealt jätsin igal juhul meelde plaaniga isegi proovida.
    aga sa jõudsid retsepti enne üles riputada kui ma katsetada :)
    mul pole muffinivormi kah kõigele lisaks.

Leave a Reply to Evelin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *