Sparglipasta

Õnneks on haigus nüüd peaaegu üle läinud. Konstantne peopööritus ja iiveldus ei ole just seisukord mida tahaks kogeda väga pikalt. Mitte, et mul midagi paari vaba päeva vastu oleks aga nädal on küll liiast. Ja et haigus rutem mööda läheks, tuleb ikka midagi head ka süüa.

meelepärast pastat
100-200gr sparglit
150gr krevette
1 keskmise sidruni koor ja mahl
200 ml kohvikoort
soola, valget pipart
serveerimiseks riivitud parmesani

Keeda pasta, aga mitte päris al dente. Riivi sidruni koor. Kuumuta pannil õli ja lisa sidruni koor ja lühemaks lõigutud spargel. Hauta kaane all 5-7 min, lisa krevetid, kuumuta veel paar minutit. Lisa koor, sool, valge pipar ja sidruni mahl, kuumuta paar minutit. Lisa pasta ja kuumuta veel veidi. Serveeri kohe värselt riivitud parmesaniga.

Kõrvale sobib imehästi juua mõnd Proseccot.

You may also like...

2 Responses

  1. Leelo M. Umbsaar says:

    tänud inspireeriva pastamõtte eest! meil oli laupäeval plaanis meeskokkamine ehk USA lõunaosariikide köök kolleeg M Dujonilt.

    paraku ei pakkunud külastatud Carrefour närtsinud ja puuduvate köögiviljade asenduseks midagi.

    nii läks kartulipudru ja grillkana asemel käiku see pasta, asparaaguse asemel küll śampinjonid. väga maitsev, aitäh!

  2. Leelo M. Umbsaar says:

    p.s. ning Prosecco asemel võtsime külmkapist Kalifornia poolmagusa Obsession Symphony.

    no mida veel hea toidu kõrvale heas seltskonnas juua, see on ikka superlabel veinile ;)

Leave a Reply to Leelo M. Umbsaar Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *