Roheline supp

Ma armastan püreesuppe. Nad on ülimaitsvad, tervislikud ja väga lihtne teha. See siin on spargelkapsasupp väikese peekoniga (optional). Kas pole mitte ahvatlevat värvi?

2 portsjoni jaoks võta
400 gr spargelkapsast või võimaluse korral 1 värske pea
1 küüslauguküüs
1 puljongikuubik
2 spl maitsestamata toorjuustu
vett
soola
soovi korral suitsupeekonit
Keeda spargelkapsas vees kuhu on lisatud pirustatud küüslauk, sool, puljonikuubik. Samal aja prae pannil peekon, tõsta köögipaberile nõrguma. Kui kapsas keenud, vala potist enamus vedelik eraldi kaussi. Püreesta. Lisa toorjuust (sulata segades) ja niipalju vedelikku, kui paksu suppi parasjagu soovid. Tõsta supp kaussidesse ja lisa tükeldatud peekon. Ja näiteks krõbedat saia kõrvale.

You may also like...

1 Response

  1. Thredahlia says:

    Kõlab mmmmmõnus :P

Leave a Reply to Thredahlia Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *